ISPOVEST još jedne žrtva zelenaša u Kragujevcu: „Sa 400 dug – 7 500 evra“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

M.M. iz kragujevačkog naselja Stanovo kaže da je još „jedna žrtva zelenaša“ Marinka Milićevića (39) iz Kragujevcu 

dokaz na sudu ili falš!?
Marinko Milićević

-Zbog duga od 400 evra kamata je, kako je on obračunao porasla na 7 500 evra. Sklonio sam se privremeno u Nemačku.  Marinko Milićević me tužio, a ja podnosim kontratužbu- kaže za naš portal M.M iz Stanova (identitet poznat redakciji). On je od poznatog kragujevačkog zelenaša ukupno pozajmio 400 evra.

-Kod njega me je odveo poznanik M.A. sa Male Vage. Nije bilo svedoka. Mogu da opišem gde sam bio, na kojoj adresi i da kažem raspored nameštaja u stanu. Imao je bubnjeve. Napisao je blanko priznanicu, koju sam potpisao. Kamata je iznosila prema dogovoru 30 odsto mesečno- priča nam M.M.

tužba koju je podneo zelenaš Marinko Milićević

 Kako kaže, počeo je da vraća dug i vratio nešto više od 200 evra duga. Ali vremenom, zbog malog kašnjenja počinju pretnje i zelenaši mu dolaze na vrata.

Prema njegovim rečima, Milićević mu je sa „ekipom“ dolazio „u porodičnu kuću da mu preti“.

-Uvek je dolazio kada je znao da nisam tu, kada sam bio na poslu, a majka se sama nalazila kod kuće. Vršio je pritisak- priča M.M.

Usledila je i tužba koja je podneta Osnovnom sudu u Kragujevcu 22.decembra 2020. U njoj se kaže da je 30. marta prošle godine, M.M. od Marinka Marinkovića pozajmio iznos od 7 500 evra. Marinković navodi i da ga je upozorio da se dug vrati a kada to nije učinjeno podneo je tužbu. Kao svedoke događa navodi Milana Svičevića i Uroša Jankovića iz Kragujevca.

Sa druge strane, M.M iz Stanova sve demantuje.

Vlada Radenković svedočio je o svom problemu

– Naveo je lažne svedoke koji nisu bili tu. U stanu smo se nalazili on, ja, njegova žena, dete. Imam svedoka koga navodim u kontratužbi, koji će sve od A do Š da potvrdi. Ja sam stavio potpis i matični broj. Marinko je sve ostalo kasnije sam popunio na priznanici, pa i iznos- priča nam još jedna žrtva u Kragujevcu.

Inače, UCENTAR je nedavno objavio ispovest Vladana Radenkovića (47) molera iz Kragujevca koji je svedočio da mu isti zelenaš „na prevaru hoće da otme kuću i plac vredne oko 200 hiljada evra, za dug od devet hiljada“.

 

Od Doline gladi do Jazbine zelenaša.. 

još uvek nije raznjašnjeno samoubistvo… Dragan Ranković (24)

U Kragujevcu vlada prava pandemija zelenašenja. Ovim nezakonitim poslom bave se i apotekari, stomatolozi, sudije, policajci.. Milione su stekli ovdašnji zelenaši iz naselja Bresnica, Glavne ulice, Maršića..Inače, još uvek nije raznjašnjeno samoubistvo Dragana Rankovića (24) iz Kragujevca  koga su zelenaši maltretirali pred smrt. Mladićevo telo pronađeno je obešeno o vrbu u mestu Crkvine nedaleko od rodnog sela Donje Grbice. Na desetine ljudi ostalo je bez imanja, kuća, stanova, placeva… Sve žrtve koje su svedočile za UCENTAR uverene su da zelenaši imaju zaštitu u policijskim i pravosudnim krugovima

(nastaviće se)ucentar.rs foto: ucentar.rs/printskrin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar