Asfaltirani putevi u Maršiću- u vrednosti tri miliona dinara!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Završni radovi na asflatiranju glavnog puta ka groblju u kragujevačkoj MZ Maršić. U ovu saobraćajnicu ukupne dužine 170 metara i širine tri metra biće ugrađeno oko 83 tone asfaltne mase, a predviđena vrednost radova je oko 1.1 miliona dinara.
Tokom prethodna dva meseca u MZ Maršić izvršeni su obimniji radovi na izradi putne infrastrukture, saopšteno je iz JKP „Šumadija Kragujevac“
Dalje se navodi urađena je nova autobuska okretnica, čime je trasa autobuske linije Erdeč – Maršić produžena prema gornjem delu naselja za još hiljadu metara, što je posebno značajno za decu koja putuju u školu i za starije stanovnike Maršića.
-Rađeno je nasipanje lokalnih puteva u Gornjoj mali gde je tzv. Staro selo, čime je povezan gornji deo Maršića sa donjim. Takođe, na delovima ulica izvršena je sanacija deformisanih asfaltnih površina i udarnih rupa, za šta je utrošeno oko 140 tona asfaltne mase-kaže se u saopštenju.
Ukupna vrednost radova koji su izvedeni u ovoj Mesnoj zajednici, zajedno sa današnjim radovima je oko tri miliona dinara.ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar