Najlepše dvorište u Kragujevcu ima Miloš Stošić iz Erdeča!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U Svečanom salonu zgrade Uprave grada Kragujevca uručene nagrade i priznanja domaćinima, pobednicima ovogodišnjeg takmičenja „Dani otvorenih dvorišta“, saopšteno je iz SKG.

Komisija u čijem sastavu su bili predstavnici Gradske turističke organizacije „Kragujevac“, JKP „Šumadija“, Centra za strna žita i Dunav osiguranja, kao i prethodnih godina, imala je veoma težak zadatak prilikom odlučivanja o nagradama.

Prvu nagradu za najlepše dvorište poneo je Milan Stošić iz Erdeča. Po oceni komisije najlepše park dvorište je dvorište Lidije Lazić iz Stragara. Najlepše etno dvorište se nalazi u Petrovcu i u vlasništvu je domaćina Dragana Cvetkovića. Najlepši dvorišni detalj se ove godine nalazi u dvorištu Vesne Ognjenović, u selu Cerovac.

Manifestacija “Dani otvorenih dvorišta“ počela je 2007. godine u sela Vlakča i ovo je 15. put da se održava u organizaciji GTO Kragujevac. Učešće u ovogodišnjem takmičenju uzela su 63 domaćinstva iz 19 kragujevačkih sela. Nagrade su dodeljene u četiri kategorije: najlepše dvorište, najlepše park dvorište, najlepše etno dvorište i najlepši dvorišni detalj.ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar