Ovo su NAJBOLJI đaci i „Vukovci“ u opštini Knić! Svaka čast, deco!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Za najbolje osnovce i srednjoškolce, dobitnike Vukove diplome i njihove razredne starešine, predsednik Opštine Knić, Srećko Ilić sa članovima opštinskog rukovodstva organizovao je prijem, saopšteno je iz opštine Knić.

Ove godine dobitnici Vukove diplome su: Miloš Blagojević, Sara Bošković, Nevena Busarac i Anđela Raković iz OŠ „Vuk Karadžić“ u Kniću, Elena Nešović, Milica Tucaković iz OŠ „Rada Šubakić“ iz Gruže, Nikolina Luković, Irena Skenderović i Milica Crnogorac iz OŠ „Sveti Sava“ iz Toponice i Stefan Stojanović i Kristina Bogićević iz srednje škole „Dobrica Erić“ iz Knića.
Uz čestitke za ostvarene rezultate tokom školovanja, predsednik Opštine Knić, Srećko Ilić poželeo je vukovcima sreću u daljem školovanju, da rade ono što vole ali i da svoja zanimanja biraju po zahtevima tržišta. Uz savet da nastave vredno da uče, jer je znanje najveća bogatstvo predsednik opštine Knić, Srećko Ilić pozvao je vukovce da se po završetku školovanja vrate u svoj zavičaj.
Nosioci Vukove diplome po tradiciji nagrađeni su knjigama, u avgustu će Opština finansirati nagradno putovanje, dok je Aleksandar Ružmanović svim vukovcima poklonio besplatno korišćenje bazena u Kniću do kraja sezone!

tekst i foto: SO Knićucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar