Ko se manijači kragujevačkim ulicama i šta radi policija!? (VRLO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK!!!)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Džip „Q7“ otkinuo je banderu na vrhu glavne kragujevačke ulice u vreme kada na stotine mladih šetaju pored Velikog parka. Ferari se bukvalno „raspao“ posle sudara kod „Plaze“. Džip kod poznate kafane „Bosna“ udario pešaka P.Š (49) iz Kragujevca i „bacio ga“ preko 30 metara… Lekari su se danima borili za njegov život.

Ako se pažjivo izanaliziraju pomenuti događaji koji su se u Kragujevcu dogodili u kratkom vremenskom periodu oni imaju nekoliko zajedničkih momenata. Kao prvo svi vozači pobegli su sa lica mesta! Kasnije bi se prijavljivali oni ili već ko već- i preuzimali zakonsku odgovornost za izazivanje nesreća.

Ono što je još bitnije vozači ovih automobila mesecima ranije „maltretirali“ su Kragujevčane vozeći glavnim i prometnim ulicama i preko 120 na čas.

I samo policija ne zna ko su oni…

Iz prigradskih naselja obaveštavaju nas da posle ponoći bahati vozači razvijaju i preko 150, da se na pravcima prema Korićanima, kod „Elektrošumadije“ i Petrovac-Desimirovac organizuju trke…

Kada se sve činjenice stave na papir, a prst na čelo, dok u ovdašnjem MUP traje kadrovski obračun i nameštanja na ulici vlada javašluk i bezakonje!

Treba li da nam mladež i građani izginu da se nešto preduzme…

Tada biće prekasno…


VRLO UZNEMIRUJUĆI snimak udaranja pešaka kod kafane „Bosna“ u Kragujevcu!!!


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar