potpun HAOS u Italiji- epilog slavlja: UBISTVO, POGIBIJE, RAZVRAT.. (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Italijani su prema očekivanju žestoko proslavili osvajanje Evropskog šampionata u fudbalu. Širom Italije tokom celenoći viđenja je luda žurka, koja je trajala sve do jutra.

Odlepile… Žene se skidale gole

Nije se znalo ko više luduje – da li muškarci kojima su litre piva tekle venama ili devojke koje su se skinule polugole. U brusu i tangama „visile“ su na automobilima, a neke od niih su pokazivale i gole grudi.

Jednu od njih, koja je doduše bila u masi na ramenima, grupa navijača napastvovala je tako što su je hvatali za grudi.

Takođe, na video snimku koji se pojavio na društvrenim mrežama jasno se vidi kako je jedan od navijača stradao od topovskog udarac, dok je drugog automobil udario dok je ovaj vozio skuter.

poginuo posle topovskog udara…

S druge strane, italijanski mediji javljaju da je u blizini Fođe jedan 42-godišnji muškarac smaknut slaveći titulu, i to tako što su egzekutori iskoristili gužvu i upucali ga sa skutera.

Nesrećni muškarac, koji inače ima kriminalni dosije, ostao je na mestu mrtav, a teže je povređen i njegov šestogodišnji nećak kog je metak slučajno pogodio kada su dve osobe ispalile nekoliko metaka.

Takođe, jedan navijač na Siciliji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, dok su drugog našli udavljenog u Veneciji i naložena je autopsija.

POGLEDAJTE DRAMATIČNI VIDEO… ucentar.rs/kurir 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar