PARTIZAN otkačio Radnički iz Kragujevca za štopera!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Novi superligaš Radnički iz Kragujevca imao je nameru da se ovoga leta pojača iz redova Partizana, tačnije omladinske škole crno-belih tako što će angažovati Aleksu Purića (18), ali od dogovora nema ništa. Partizan ima druge planove za mladog štopera, pošto će on biti prosleđen na pozajmicu, ali tako da bude „na oku“ klubu, piše telegraf.rs

Preciznije, Purić će u narednoj sezoni gotovo sigurno braniti boje filijale Teleoptika, kako bi „osetio barut“ seniorskog fudbala pod palicom trenera Alberta Nađa. U prošloj sezoni je bio standardan u omladinskoj selekciji, koju predvodi Nenad Brnović, ali u Humskoj žele da ga provere u ozbiljnijem izazovu i uvere se da li je kadar da u skorijoj budućnosti bude deo prvog tima.

Ovo nije prvi put da Radnički poseže za angažovanjem Purića, pošto je pre mesec dana sportski sektor pomenutog kluba poželeo da ga angažuje trajno, da bi, posle odbijanja, Kragujevčani nedavno zatražili bar pozajmicu.

Mladi igrač je inače prošao kompletne zimske pripreme sa Partizanom u Turskoj i dobio priliku da kroz rad sa Aleksandrom Stanojevićem upozna zahteve, posle čega je vraćen među vršnjake kako bi nastavio sa razvojem.

Rekosmo već, igra na poziciji štopera, visok je skoro dva metra i bolje se služi desnom nogom, a za omladinsku selekciju je u protekloj sezoni odigrao 27 utakmica.

telegraf.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar