OTPLIVALI IZ SRBIJE: Posle najboljeg plivača Milorada Čavićа i Nađa Higl- se odselila! 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Najbolja srpska plivačica svih vremena Nađa Higl sa porodicom se preselila u Sloveniju. Suprug svetske prvakinje na 200 metara dobio je posao u Ljubljani a za njim su otišli i Nađa i njihovo dvoje dece, prenosi portal N1. 
„Imam školicu plivanja, lepo je raditi sa decom, deca mi daju energiju i sa njima u bazenu zaboravljam sve probleme“, rekla je nedavno najavljujući odlazak iz Srbije šampionka iz Rima 2009. godine za ovaj portal. Ona je tada dodala da, iako voli rad sa decom, u finansijskom smislu ne može da stigne ni do pozitivne nule. Nađa je tada dodala:
„Umorna sam od stalne borbe sa nevidljivim neprijateljima. Ljudi se ovde prelako potroše. Videli ste i da se Milorad Čavić vratio u SAD. Ko zna, možda smo i mi krivi jer ne umemo da se borimo na pravi način“, rekla je ona i nastavila…
„Da smo samo suprug i ja u pitanju, možda bi ostali. Navikli smo na neke stvari. Međutim, zbog budućnosti naše dece, bolje je da odemo. Želimo da odrastaju u uređenom sistemu u kojem će imati veće šanse da ispune svoje ambicije iz bilo koje oblasti. Odlazimo jer mislimo da je to najbolje za našu porodicu“, zaključila je Nađa Higl najuspešnija srpska plivačica i svetska šampionka u disciplini 200 metara prsno. 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar