Auuu kakav GAF: Visoki funkcioner SNS- uporedio Vučića sa Hitlerom!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Miroslav Petrašinović i visokopozicionirani ćlan SNS-a, na svom Fejsbuk profilu, u opisu fotografije sa proširene sednice Izvršnog odbora SNS-a, objavio je jedan od omiljenih Hitlerovih slogana „Jedna stranka, jedna zemlja, jedan predsednik Aleksandar Vučić“. Njegova objava izazvala je reakcije na društvenim mrežama.

Ovaj slogan koristila je Nacistička stranka u izbornoj kampanji 1933. godine. 

promenjena objava..

Na pitanje portala nova.rs koji je prvi objavio ovaj ni malo prijatni icindent visokog funkcionera SNS da prokomentariše kakvu poruku je ovom objavom želeo da pošalje svojim pratiocima, Petrašinoviće je odgovorio da nije znao da je to bila Hitlerova parola i ubrzo posle razgovora uklonio spornu rečenicu iz svoje objave.

„Nisam znao da je to bio Hitlerov slogan, da sam znao ne bih ga upotrebio. Poruku koju sam želeo da pošaljem je bila da smo jedinstveni oko Srpske napredne stranke, kao državotvorne i najmasovnije stranke oko naše zemlje, koja nam je svima na prvom mestu i oko predsednika koji je i predsednik stranke i predsednik zemlje“, odgovorio je predsednik Skupštine grada Kragujevca.


ucentar.rs


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar