Ne sviđa joj se REŽIJA- Ceca „skinula“ emisiju o sebi sa Jutjuba!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tri dana nakon emitovanja emisije „Srpska majka“ iz serijala „Junaci doba zlog“ video koji je imao pola miliona pregleda na YouTube kanalu N1 televizije je uklonjen na zahtev korisnika „Ceca Music“ zbog navodnog kršenja autorskih prava, saopštili su producenti. 

Podsetimo, pre nego što je emisija „Srpska majka“ emitovana, pravni zastupnik Svetlane Cece Ražnatović je najpre redakciji TV N1, a potom i Audio video produkciji JSP uputio zahtev da se ne emituje, poručujući da će u suprotnom „Svetlana Ražnatović biti prinuđena da pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i delo“.

„Ne postoji bilo ko o kome vi ne smete da pišete. Mi se ne bavimo njenom estradnom karijerom, već onim što niko ne može da zaštiti žigom, a to je deo te njene neestradne karijere. Ona je toliko važna ličnost da se nikada niko nije bavio njom na ovaj način, biografski gledano“, rekla je, između ostalog, uoči emitovanja jedna od autorki serijala Jovana S. Polić, a prenosi nova.rsucentar.rs foto: priskrin/ilustracija/N1

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar