Po ugledu na svetske klubove FK Radnički preko članskih karata vraća gledaoce na „Čika Daču“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Po ugledu na svetske klubove i Kragujevčani posle ulaska u Super ligu pokreću kampanju pod sloganom „Postani i ti član porodice FK Radnički“. 

Osmišljen je veliki broj akcija, a novina su godišnje članske karte. U klubu kažu da je želja da se ljudi porodično vrate na tribine, ali i uspešni privrednici, poznati Kragujevčani i svi oni kojima je Radnički u srcu. Naravno, posebna pažnja posvetiće se jednoj od najvernijih i najistrajnijih navijačkih grupa „Crveni Đavoli“. 

Štampane su tri vrste članske karata: Crvena, Gold i Platinum.

Crvena godišnja klupska karta košta 30 evra u dinarskoj protivvrednosti. Za nju ljubitelji fudbala dobijaju slobodan ulaz na sve utakmice na Čika Dači  i šal FK Radnički. 
Gold godišnja klupska karta košta 100 evra u dinarskoj protivvrednosti. One podrazumevaju slobodan ulaz na sve utakmice na Čika Dači, šal, majicu FK Radnički, i karte za pet gostovanja.
Platinum godišnja klupska karta je najskuplja i košta 200 evra.  Za ovu kartu obezbeđen je sledeći paket: slobodan ulaz na Čika Daču, sedište u loži, karte za 10 gostovanja i dres FK Radnički. 


ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar