Ekskluzivno: Zamenik Višeg tužioca u Beogradu podneo ostavku!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
OSTAVKA Stanislava Dukića

Stanislav Dukić podneo je ostavku  Državnom veću tužioca Srbije na mesto zamenika javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje UCENTAR. Time je automatski podneo i ostavku na svoje mesto u Apelacionom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Na današnjoj sednici Državnog veća očekuje se da ostavka bude usvojena!

natpis iz medija

Iza Stanislava Dukića je sjajna karijera. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1997. godine. Od advokatskog pripravnika, preko opštinskog javno tužilaštva u Kraljevu, javnog tužioca u Javnom tužilaštvu u Novom Pazaru postao je član Državnog veća tužilaca.
Pored toga učestvovao na brojnim stručnim seminarima iz oblasti Trgovine ljudima, pri čemu je boravio i na studijskom putovanju u SAD 2011. godine, kojom prilikom je prezentovao kolegama iz SAD naše predmete iz oblasti borbe protiv Trgovine ljudima.
Nakon završene obuke za instruktora obuke o veštinama zastupanja na glavnom pretresu, bio je angažovan kao predavač na projektu „Unapređenje veština zastupanja predmeta na suđenju za javne tužioce i zamenike javnih tužilaca u Srbiji“, u organizaciji Republičkog javnog tužilaštva, Pravosudne akademije, Misije OEBS-a u Srbiji, Ministarstva pravde SAD i Ambasade SAD u Beogradu.sutra: eksluzivan interjvu o razlozima ostavke Stanislava Dukićaucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar