Doček medalja u Srbiju, odbojkašice ubedljive, strelci dobri, potop džudista…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Osvajači olimpijskih medalja na Igrama u Tokiju tekvondistkinje Millica Mandić i Tijana Bogdanović i strelac Damir Mikec, doputovali su jutros u Beograd.

Osvajače olimpijskog zlata, srebra i bronze na beogradskom aerodromu dočekali su rodbina, prijatelji, predstavnici saveza i klubova uz ovacije, aplauze, balone, srpske zastave i muziku.

Današnji dan na Olimpijskim igrama u Tokiju počeo je velikih uspehom kajakaša Miloš Vasić i Martin Mačković zauzeli su petu poziciju u finalnoj trci na 100 metara, sa vremenom 6:22.34.

U streljaštvu sjajno je pucala Zorana Arunović. Ona je posle prvog dela kvalifikacija na vodećem mestu u svojoj kvalifikacionoj grupi u disciplini malokalibarski pištolj 25 metara, dok je njena koleginica iz reprezentacije Jasmina Milovanović na 33. mestu. Sutra je na programu deo u brzoj paljbi.

Srpski džudista Aleksandar Kukolj dobio je svoj prvi meč na Olimpijskim igrama u Tokiju pobedivši rivala iz Fidžija Tevita Takajave u kategoriji do 100 kilograma. Ali izgubio u meču osmine finala od Korejanca Guam Čoa.
 

Ubedljivu pobedu odnela je bokserka Nina Radovanović – 5:0 i plasirala se u četvrtfinale olimpijskog turnira u muva kategoriji. Protivnica će joj biti bolja iz duela Italijanke Sorentino i Huang iz Tajpeha.

Srpske odbojkašice zabeležile su ubedljivu pobedu protiv Kenije od 3:0. Naredni protivnik Srbije je selekcija Brazila, u subotu u 9.25 časova.

Novak u 10 časova igra protiv Nišikorija u 10 časova za polufinale. ucentar.rs/rts/mediji 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar