HAOS: Stefanović „Video sam Vreja“-MUP „Ne sarađujemo sa FBI oko Belivuka“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Pinki je video Vreja…

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije saopštilo je Tanjugu da ne raspolaže saznanjima, niti da u evidencijama MUP-a postoji i jedan podatak ili dokument koji bi bio potvrda saradnje ili bilo kakve razmene operativnih informacija sa FBI u cilju kriminalističke obrade i procesuiranja optuženih lica organizatora organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije nema ni jedan podatak da se vodila bilo kakva istraga u saradnji sa FBI koja je za cilj imala razbijanje organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković“, rečeno je u odgovoru MUP-a na pitanje Tanjuga da li u papirima MUP-a postoji bilo kakav podatak o tome da je FBI u saradnji sa MUP-om vodio zajedničku istragu oko organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Ovo je praktično odgovor na tvrdnje akteulnog ministra odbrane“da je grupa Veljka Belivuka razbijena zahvaljujući saznanjima FBI, iz 2019. godine“.

-Podrazumeva se da je tim sastancima prisustvovao veći broj policijskih službenika naše zemlje, koji su, sarađujući sa partnerskim službama, razmenjivali informacije o svemu ovome. To može da potvrdi direktor FBI Kristofer Vrej, kojeg sam sreo 2019. godine- istakao je u pisanoj izjavi Stefanović.ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar