Izbori na svim nivoima između 20. marta i 3. aprila sledeće godine!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Izbori u Srbiji najverovatnije će biti održani istovremeno na svim nivoima, i to u perodu od 20. marta do 3. aprila sledeće godine, kako se moglo čuti danas na desetoj rundi međustranačkog dijaloga kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenose provladini mediji

Ovaj sastanak bio je važan jer je svojevrsna rekapitulacija ranijih devet susreta, a na osnovu dosadašnjih izjava učesnika dijaloga, najviše se pričalo o zastupljenosti u medijima ali i promeni u izbornom procesu u toku samog izbornog dana, piše štampa.

Pored predstavnika vladajuče koalicije na razgovoru učestvuju i predstavnici Dveri, pokreta Dosta je bilo, Srpske radikalne stranke, Zavetnika i Zdrave Srbije.

– Treba da se postigne takav dogovor da na kraju niko nema primedbe na rezultate. Nastaviće se praksa obavljanja konsultacija oko nacionalnih i državnih pitanja, a predsednik Vučić pozvao predstavnike političkih stranaka na razgovore s rukovodom Republike Srpske za dva dana – najavio je Ivica Dačić.

Među prvima predsednik DSS Miloš Jovanović i POKS Žika Gojković, zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, kao i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.ucentar,rs/kurir.rs/blic.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar