MISTERIJA: Tribine sa igrališta u Kragujevcu kao da su u zemlju propale! Čitaoci nude nagradu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Potraga koju u poslednjih 24 časa sprovodimo pošto su nam čitaoci javili da su sa igralište kod Velikog parka nestale tribine- ne daju rezultata! 

Još uvek aktuelni direktor SDP „Radnički“ Bojan Ilić rekao je u izjavi za UCENTAR da održavanje ovog igrališta nije  u nadležnosti ovog preduzeća.

Iz JKP „Šumadija“ nije stigao odgovor na naše pitanje „da li imaju saznanja o nestanku tribine koja se nalazila na terenu iznad bokserske sale u Velikom parku“!?

Reporteri napeš portala obišli su i sve poznate otpade sekundarnih sirovina u Kragujevcu i vlasnici svi do jednog demantuju „da su tribine prodate u staro gvožđe“. 

U međuvremenu, čitaoci nam šalju fotografije kako su izgledale postavljene tribine u Velikom parku. Jedan od njih ponudio je čak i simboličnu novčanu nagradu za informaciju ako neko javi informaciju gde se nalazi. 

odnete tribine…

-Reč je o omiljenom izletištu Kragujevčana ovde u srcu grada. Sve je tu na dohvat ruke. Često dovodim unuke da se igraju, lepo odmorimtu. Nejasno mi je kako su nestale, nije to dugme- kaže na penzioner Milija Jovanović. 

On kaže da tribine jesu malo zapuštene ali pošto je i sam bravar tvrdi da su daleko od toga za staro gvožđe. 

-Jesu zarđale, ali mogle su da se srede- kaže Jovanović.ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar