UCENTAR saznaje: Bratislav Uraković novi direktor SDP RADNIČKI!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Novi direktor Sportskog društva „Radnički“ iz Kragujevca biće Bratislav Uraković iz Kragujevca, saznaje ekskluzivno UCENTAR. Uraković je poznati IT stručnjak i rodonačelnik mnogih projekata iz ove oblasti, a kako saznajemo u mladosti se aktivno bavio stonitenisom. Bio je kandidat za direktora JP SC „Mladost“  2013.godine, a trenutno je zaposlen u „Telekomu Srbije“. 

Bojan Ilić, aktuelni direktor SDP „Radnički“ u izjavi za UCENTAR praktično je nedavno potvdio svoj odlazak.

Najavio svoj odlazak.. Bojan Ilić

-Ja sam ranije obavestio da mislim da na moju funkciju direktora SPD Radnički treba da dođe neko bolji. U ovom trenutku se meri kako tehnički da se čitava stvar izvede na najbolji način mada ostavku formalno još nisam podneo- rekoa je u izjavi za UCENTAR Bojan Ilić, aktuelni direktor SD Radnički iz Kragujevca.

Inače, SPD Radnički najveće je i najuticajnije preduzeće u kragujevaččkom sportu. U okviru njega  sa svim svojim selekcijama su: Odbojkaški klub Radnički, Rukometni klub Radnički, Vaterpolo klub Radnički i Košarkaški klub Radnički. 

Pored toga Sportski objekti i kupališta, koja su poverena ovom preduzeću na održavanje i upravljanje su: Sportska hala Jezero, Sportska hala Gordana Goca Bogojević, Centar za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom Iskra, Kuglana, Streljana, Zatvoreni bazen, Otvoreni bazeni i Šumaričko jezero.


ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar