Posle 3,5 sata stigao drugi autobus za turiste iz Kragujevca!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Putnici iz Kragujevca koji su krenuli jutros iz Grčke obavestili su nas da je posle 3,5 sata stigao – novi prevoz iz Makedonije povezao ka Srbiji! Na ovom putovanju tri puta su ostajali na autoputu i izletištima iz ovog razloga.

Da podetimo, oko pedesetak turista, među kojima je dosta Kragujevčanaostali su tri puta na autoputu i prilikom izleta pošto se autobus koji je agencija angažovala tačno toliko puta pokvario!  Oni su uplatili letovanje na Krfu preko agencije Balkan fun iz Beograda. 

Preselo im… sa lica mesta!

Reč je uglavnom o mladima koji su se uputili na Kavos u devetodnevnom aranžmanu. Put do do ovog mesta trajao je 36 sati pošto se autobus prvi put pokvario u Makedoniji. Ostali su na suncu preko 12 sati dok nije stigao novi prevoz.

Drugi put autobus se okvario na povratku sa izletišta i tada su čekali više sati. 

Danas su krenuli na povratak u Srbiju i pre par sati autobus se pokvario na autoputu ponovo u Makedoniji- prema nekim informacijama 95 kilometara od Grčke. 

Pedesetak mladih bukvalno su na autoputu u nemogućnosti da kupe vodu ili hranu o čemu svedoče i fotografije i video snimci sa lica mesta. 

U agenciji Balkan fan iz Beograda rekli su roditeljima da su poslali drugi autobus iz Makedonije i da očekuju da brzo stigne do turista u makedonskoj nedođiji. Istovremeno ističu da uslužno koriste prevoz koji ulazi u cenu aranžmana. 

-Čekamo par sati, ostajemo bez hrane i vode. Ovde nije ni bezbedno bukvalno smo na putu- kažu nam turisti koji su na putu ka Grčkoj zamenu prevoza čekali duže od 12 časova.Pogledajte video sa lica mesta… 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar