Skupština grada Kragujevca priznala da je LAGALA građane!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Od ukupno šest tribina, po nalogu komunalne inspekcije Sektor niskogranje uklonio je četiri još 2017. godine. One su sklonjene na depo JKP Šumadija. U Velikom parku ostalo je dve. Gradske službe su dale nalog preduzeću Šumadija doo da se jedna od tribina spasi i reparira, što smo i uspeli, jer je od tribina ostala samo zarđala metalna konstrukcija. Pošto Šumadija doo radi na izgradnji dečijih igrališta i otvorenih terena za male sportove, sasvim je prirodno da jednu repariranu tribinu postavimo tamo gde je bila potrebna i postavimo na igralište u Bagremaru, jer smo to u ovom trenutku videli kao najbolje rešenje da nastavi da služi nameni zbog koje je i postavljena – zabavi, druženju i negovanju sportskog duha kod dece i omladine“.

nove-„reparirane“ tribine postavljene u naselju Bagremar

Ovo se kaže u zvaničnom odgovoru Gradske uprave za poslove orgaa grada Skupštine grada Kragujevca povodom serije tekstova našeg portala o „nestanku“ tribina za igrališta u Velikom parku u Kragujevcu. 

Ovim saopštenjem praktično u Skupštini grada Kragujevca priznali da su- SLAGALI građane. 

Na zvaničnom sajtu Skupštine grada 30. jula ove godine objavljen je tekst u kome Predrag Stevović, gradski većnik za sport „predaje“ građanima igralište na kome je kako se kaže „u okviru radova ukupne vrednosti oko  450 hiljada dinara urađene su mreže iza golova, rekonstruisani golovi, postavljenje mrežice i urađene su nove tribine„.

„NOVE tribine ludih navijača…“

Inače, bivši predsednik Evropskog saveta Donald Tusk u svom izlaganju u sedištu Ujedinjenih nacija svojevremno govoreći na sličnu temu naglasio je značaj iznošenja istine u javnom životu, kao i značaj slobode, vladavine prava.

– Mnogi političari lažu kako bi ostali na vlasti. Da biste zaštitili istinu, nije dovoljno optužiti druge da promovišu lažne vesti. Iskreno govoreći, bilo bi dovoljno da jednostavno prestanete lagati. Danas previše političara koristi laži kao trajnu metodu kako bi se održali na vlasti“, kazao je Tusk u obraćanju na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih naroda u Njujorku.ucenatar.rs foto: ilustracija/IS SKG

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar