Paparaco godine u Kragujevcu- gradski ministar Era kod Koje u privatnoj poseti!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Redakcija UCENTAR dobila je ekskluzivne fotografije gradskog ministra za privredu  u Kragujevcu Radomira Erića kako danas odlazi u privatnu posetu kod kontraverznog biznismena Gorana Kojovića- Koje. 

„Ima neka tajna veza…“

Erić je obučen „kao da ide na bazen“, a prema rečima našeg izvora koji nam je dostavio fotografije bio je dosta oprezan prilikom dolaska. 

-Isprva je stajao na ulici i okretao se da li ga neko vidi. Zatim je telefonirao i posle tek ušao- kaže naš sagovornik koji je zbog opreznosti gradskog ministra „teškom mukom“ napravio fotografije iz auta.

U gradu se već duže vreme u političko-privrednim kuloarima pominje da je upravo Erić „glavni Kojovićev čovek u gradskoj vlasti“. Često se daju videti u restoranu Studentskog centra. Oni nikada nisu potvrdili, ali ni demantovali čaršijske priče.

„Vreme sporta i razonode“

Sve u svemu, Goran Kojović -Koja slovi za kontraverznog biznismena koji se obogatio trgujući naftom u „ratnim“ devedesetim. Zatim je ispunjavao stranice crne hronike jer je u dva navrata bio optužen i osumnjičen za silovanje maloletnice i seksualni napad, ali je sudski pravosnažno oslobođen u svim sporovima. Dolaskom Tomislava Nikolića na vlast počinje njegov „drugi procvat“. Kao finansijer Fondacije Dragice Nikolić i bliski Tomin prijatelj dobija ozbiljne državne poslove u Kragujevcu u građevinarstvu, ali i održavanju svih vodotokova u ovom delu Srbije. Spisak poslova vrednih nekoliko miliona evra koje dobija uglavnom kao podizvođač govori sam za sebe: Centar za izvrsnost (matične ćelije), Palata pravde, DATA centar, stanovi za pripadnike MUP i Vojske Srbije, izgradnja zatvora u Petrovcu, javna garaža u centru grada…

Istovremeno dok je Radomir Nikolić bio na vlasti krenula je i politička karijera njegovog imenjaka Erića. Od lokalnog lidera Ljajićeve stranke dogurao je do SNS i jedno vreme slovio čak i za kandidata za gradonačelnika. Nedavno je konkurisao i za sudiju Privrednog suda u Kragujevcu! 

FOTOGALERIJA: Gradski većnik u Kragujevcu ERIĆ u poseti kontraverznom biznismenu…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar