Ova zgrada od pet hiljada kvadrata „niče“ u Kragujevcu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
U Kragujevcu, u ulici Lazara Mićunovića gradiće se novi stambeno-poslovni objekat na površini od  pet hiljada kvadrata, piše eKapija
 
Urbanističkim projektom predviđeno je da se na predmetnoj lokaciji izgradi slobodnostojeća zgrada koja će se sastojati iz dve lamere. Za obe lamele objekat će imati jedan zajednički ulaz.
Lamela 1 biće površine 1.529 m2 i u potpunosti je namenjena stanovanju. U planu je izgradnja tipske etaž za 1., 2. i 3. sprat koje će sadržati stanove različite strukture – dvosobne stanove koji će biti jednostrano orijentisani, trosobne sa dvostranom orijentacijom i četvorosobne sa trostranom orijentacijom.
 
Druga lamela biće nešto drugačije strukture. Predviđena je izgradnja objekta površine 2.705 m2, ali će se u njoj pored stambenih jedinica naći i poslovni prostor. U prizemlju biće smeštena dva lokala koji će imati poseban ulaz i koji će se sastojati od predprostora i prodajnog prostora sa pratećim sadržajima. Ova dva lokala činiće zasebnu celinu zgrade. Ostalih pet etaža biće izgrađene po tipskom modelu sa istovetnom strukturom stanova kao u lameli 1.
 
Urbanistički projekat za ovaj objekat izradio je biro za projektovanje Arh projekt, a investitori Zoran i Dragan Kamatović naveli su da će objekat biti građen u dve faze koje će odgovarati izgradnji pojedinačnih lamela, prenosi eKapija.com
ucentar.rs foto: ekapija/ Arh projekt/Urbanistički projekat/printscreen

 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar