EKSKLUZIVNO ovo su akteri pucnjave u Aranđelovcu- stari znanci!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U sinoćnoj pucnjavi u centru Aranđelovca ranjen je Nikola B. (36) iz ovog grada. On je primljen u tamošnju bolnicu sa prostrelnom ranom noge, saznaje UCENTAR

Mesto pucnjave…

-Metak je prošao kroz kost, rana je sanirana i zadržan je na lečenju. Povrede se vode kao teške telesne- kaže izvor iz aranđelovačkog Zdravstvenog centra. Prema prvim nezvaničnim informacijama u njega je pucao Ivica P. (36) takođe iz ovog grada. 

Ivica P. mu „vratio“ ranjavanje od prošle godine!?

Nikola B. je poznat policiji. Hapšen je zbog trgovine narkoticima a prošle godine sredinom ferbuara upravo je on ranio je Ivicu P. 

akteri pucnjave: Nikola B i Ivica P…

U svom tadašnjem saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova kaže se “uhapšen N.B.  zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija“.

Kako je navela policija, sumnja se da je te večeri ispred jednog ugostiteljskog objekta u Aranđelovcu, nakon verbalne rasprave, iz pištolja za koji ne poseduje odobrenje nadležnog organa, pucao u nogu muškarca, i naneo mu tešku telesnu povredu, a zatim se udaljio sa lica mesta.

Kao motivi za prošlogodišnju pucnjavu pominjali su se reketiranje, ali i nerasčišćeni odnosi u trgovini sa drogom.

Sam se prijavio- ponovo tvrdi da je napadnut…

Ovoga puta Nikola je bio meta!

Posledica napada sekirom iz 2019.godine

-Ivica P. je sinoć došao u policijsku stanicu u Aranđelovcu i prijavio da ga je opet Nikola napao, da mu je oteo pištolj i slučajno ranio u nogu. Pronađene su čaure na licu mesta od pištolja TT 7,62. Određeno mu je policijsko zadržavanje- kažu nezvanično izvor iz aranđelovačke policije za UCENTAR. 

U svom dosijeu Ivica P. ima nekoliko desetina krivičnih dela- od trgovine narkoticima do nanaošenja teških telesnih povreda. 

Trenutno mu se sudi zbog napada sekirom na G.B (36) iz 2019.godine, kada mu je naneo teške telesne povrede. U prvom stepenu osuđen je na 1,2 godine zatvora, pošto je Tužilaštvo iz Aranđelovca preinačilo krivično delo ubistvo u pokušaju i on se, kako nezvanično saznajemo po osmi put teretio za nanošenje teških telesnih povreda.

Pucnjava na istom mestu

Pucnjava od sinoć dogodila se gotovo istom mestu kao i prošle godine, u blizini popularnog kafića „Poni“. Samo stotinak metara dalje policija je pronašla čaure od „tetejca“. Ova ulica koja vodi od kružnog toka u Aranđelovcu ka Mlinu nije pokrivena kamerama.

Istraga će utvrditi šta se tačno sinoć dogodilo.  ucentar.rs foto: ucentar/prinskrin/društvene mreže

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar