Mural za Jelenu Bruks u kragujevačkoj Grošnici!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jelena Bruks, košarkaška reprezentativka Srbije, Kragujevčanaka u svom rodnom gradu, u naselju u kome je odrasla dobila je mural njoj u čast. Stanovnici naselja Grošnica, danas pred odlazak na zasluženi odmor priredili su joj iznenađenje i otkrili mural sa njenim imenom koji će krasiti zid Doma kulture.
„Nijednog trenutka ni posumnjala nisam da će se ovde bilo šta dogoditi jer sam dan posvetila pripremama za more“, rekla je Jelena ne krijući suze zbog velikog broja, prijatelja, komšija i rođaka koji su došli da je pozdrave.

-Ovo su trenuci kada su suze neizbežne, jer prijatelje kakve imam treba čuvati celi život. Iako je olimpijska medalja izostala, ovo mi znači mnogo više, jer vidim puno dece i njihovih roditelja koji me prate. Trudila sam se da budem posvećena košarci, reprezentaciji i svojim primerom privučem što više dece da nas barem prate i uvide koliko je sport zdrav. Ovakvi događaji bude divan osećaj, da je vredelo sve što sam radila ponosna sam što sam Srpkinja, iz Kragujevca i Grošnice. Gde god da me život bude odveo, moje srce je ovde i ja se ovde uvek rado vraćam- poručila je Jelena.
Stanovnici kragujevačkog naselja Grošnica, bili su danas u prilici da se pozdrave i sa Zurabom Datanašvilijem osvajačem bronzane olimpijske medalje u rvanju koji je posetio Kragujevac.izvor i foto: IS SGK

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar