Kragujevčanin „pao“ sa 121 kilogram droge- uhapšena još trojica!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Posle višemesečnog intenzivnog rada, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su N.P. (42) iz Kragujevca, D.N. (35) iz Lazarevca, G.J. (48) državlјanina BiH i U.J. (46) turskog državlјanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga i zaplenili oko 121 kilogram psihoaktivne supstance MDMA.

Kako je saopštio MUP, policijski službenici SBPOK su u Batočini, prilikom pregleda vozila marke „folksvagen pasat“ kojim je upravlјao N.P., iza suvozačevog sedišta pronašli kesu u kojoj su se nalazila četiri paketa sa više od osam kilograma MDMA u vidu tableta. 

Nakon toga, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala su u Beogradu, u prtlјažnom delu vozila marke „kia sorento“ u kome su se nalazili D.N. i U.J. pronašli pet kartonskih kutija u kojima se nalazilo 56 paketa sa oko 113 kilograma supstance MDMA, koja je, kako se sumnja, preuzeta u Batočini radi dalјe prodaje.

Potom su policijski službenici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u Malom Požarevcu uhapsili G.J. koji se tereti da je MDMA predao trojici osumnjičenih radi dalјe prodaje. 

Četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti predati Tužilaštvu za organizovani kriminal, kaže se u saopštenju MUP.ucentar.rs foto: MUP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar