Opozicija u Topoli traži vanrednu sednicu Skupštine zbog deponije i vode

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kako je saopšteno danas je predat 15 opozicionih odbornika, predsedniku SO Topola za zakazivanje i održavanje VANREDNE sednice SO Topola, po HITNOM postupku.
Za Dnevni red sednice predložene su tru tačke vodosnabdevanje, deponija i odnošenje smeća i održavanje grobalja.
Odbornici kažu da vanredna situacija u Topoli zahteva hitnu sednicu skupštine, na kojoj bi javnost i odbornici dobili izveštaj o trenutnom stanju i preduzetim koracima. -Da čujemo i planove za prevazilaženje ove krize i da sami damo predloge za koje mislimo da bi pomogli. Građani danima postavljaju pitanja na koja im niko ne odgovara i skupština je pravo mesto gde bi opštinski čelnici morali da daju odgovore javnosti. Čim sednica bude zakazana, obavestićemo građane da svoja pitanja koja žele da budu postavljena čelnicima, proslede odbornicima koji će to uraditi za njih na samoj skupštini. Sednica treba da bude kao i do sada otvorena za medije i zainteresovane građane- kaže se u saopštenju.

Nestašice vode u ovoj varošici krenule su pre 15 dana, dok deponija povremeno gori poslednja četiri dana. Vetar je danas doneo dim do samog centra grada. ucentar.rs

foto: priksrin/FB/mirko jevtić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar