Alo policijo-pobiće nam manijaci decu po Kragujevcu- dokle više!? (Uznemirujući snimak))

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ulice u Kragujevcu postaju poprište manijaka koji ugrožavaju sve stanovnike.. Neretko u prometnim ulicama vozi se i po 120 na čas, a kao rezultat svega jesu nekoliko udesa u poslednjih dva meseca u kojima srećom- bar za sada niko nije stradao.

udes kod Velikog parka 06.juna…

Dana šestog juna ove godine Džip „Q7“ otkinuo je banderu na vrhu glavne kragujevačke ulice u vreme kada na stotine mladih šetaju pored Velikog parka. Prosto je neobjašnjivo da vozač nikoga nije ubio, a ovaj džip danima pre toga vižan je u glavim i prometenim kragujevačkim ulicama kako se bukvalno iživljava vozeći velikim brzinama. 

Ferari kod Plaze se raspao…

Samo 12 dana kasnije slupan je auto „ferari“ kod „Plaze“ minhenskih tablica. I on je viđan u bestijalnim vožnjama ulicama Kragujevca.

Ferari se bukvalno „raspao“ posle sudara. 

Već 30. juna u udesu koji se dogodio kod poznate kragujevačke kafane „Bosna“ teško je povređen P.Š (49) iz Kragujevca.  Na njega je autom naleteo S.P, takođe iz Kragujevca, koji se kako nezvanično- saznajemo predao policiji. P.S je zadobio teške telesne povrede i nalazi se na lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac. Lekari su se danima borili za njegov život i samo zahvaljujući njima- preživeo je!

UZNEMIRUJUI VIDEO: Gaženje pešaka kod kafane „Bosna“..

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u kragujevačkim Šumaricama teško su povređena dvojica mladića. Udes se dogodio u noći sedmog avgusta. Mladić iz auta N. L (21) iz Kragujevca još uvek je na lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru zbog povreda glave.

Pukom srećom noćas su izbegnute ljudske žrtve kada je za sada nepoznati vozač otkinuo semafor na raskrsnici kod Medinske škole. 

Ono što je još bitnije neki od ovih „vozača“ mesecima ranije „maltretirali“ su Kragujevčane vozeći glavnim i prometnim ulicama i preko 120 na čas.

Iz prigradskih naselja obaveštavaju nas da posle ponoći bahati vozači razvijaju i preko 150, da se na pravcima prema Korićanima, kod „Elektrošumadije“ i Petrovac-Desimirovac organizuju trke…

Kada se sve činjenice stave na papir, a prst na čelo, dok u ovdašnjem MUP traje kadrovski obračun i nameštanja na ulici vlada javašluk i bezakonje!

Treba li da nam mladež i građani izginu da se nešto preduzme…

Tada biće prekasno…

 

Poginuo i biciklista

U poslednjih mesec dana pokošena su i trojica pešaka i biciklista. Iako MUP nije saopštio jedan čovek je preminuo od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u selu Desimirovac.  

 

 

Prihvataju krivicu za novac..

Zanimljivo je da su u četiri od pet navedenih saobraćajnih nezgoda vozači pobegli sa lica mesta. Kasnije bi se prijavljivali, a policija sumnja da bar u dva slučaja dovjica nisu vozila već su prihvatili krivicu. Prema nekim nezvaničim informacija novčana nadoknada za ovakvu vrstu „priznanja“ je oko pet hiljada evra

 ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar