„U Topoli nema haosa, SNS-u nije prvi put da bacaju farbu“, kaže Dragan Jovanović za UCENTAR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
-Nikakvog haosa nema, požar na deponiji je ugašen nema ni najmanjeg dima. Upotrebljeno je za sanaciju 4.000 kubika zemlje. Što se tiče restrikcija vode, restrikcija ima u većini opština i gradova u Srbiji pa pošto su tamo naprednjaci na vlasti tamo nije haos a kod nas kao jeste?!?- kaže u izjavi za UCENTAR Dragan Jovanović, predsednik Boje Srbije i praktično prvi čovek opštine Topola. On se osvrnuo i na vanrednu sednicu koja bi sutra trebalo da se održi.   
-Vanrednu sednice koju su zakazali odbornici SNS-a “stari” i “novi” ja očekujem da oni sutra pokažu da imaju skupštinsku većinu i da nas sve smene, a ne opet da idu sa kukanjem i nekom pričom kako im je bilbord Vučića prefarban. Da podsetim da predizborna kampanja jos nije počela, kao i da postavljanje ovakvog bioborda nije po zakonu. Razumem njihovu flustraciju i želju da ga postave baš u Topoli i meni nije smetao. Nije njima prvi put da bacaju farbu na svog predsednika, tada i sada su poznati počinioci policiji. Tada su bili sami članovi  SNS posvađani između sebe- kaže Jovanović. 
Što se tiče sutrašnje vanredne sednice, kaže on odbornici Bolje Srbije neće davati kvorum.
– Nisu ni oni nama davali kada smo mi bili u opoziciji. Očekujem da onaj ko traži vanrednu sednicu obezbedi i kvorum za njen rad. Redovna sednica Skupštine opštine Topola odrzaće se  4. septembra i opozicija ce moći da na njoj iznese svoje stavove po svim pitanjima- kaže Jovanović.


ucentar.rs

 
 
 
 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar