Sada neko stvarno mora u zatvor- Šešelj optužio Stefanovića i Hrkalovićku za ubistvo Ognjanovića

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vojislav Šešelj optužio je danas gostujući u jutarnjem programu RTV Pink Nebojšu Stefanovića, bivšeg ministra policije i njegovu najbližu saradnicu Dijanu Hrkalović, da su direktno umešani u ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. 

Šešelj je pročitao delove iz navodnog transkripta prisluškivanog razgovora između Dragoslava Miloradovića zvanog Gale, „desne ruke Luke Bojovića“ i Ognjanovića od 17. maja 2018.godine.  Prema njegovim tvrdnjama policija je to radila bez dozvole suda.  

Upravo je taj razgovor tvrdi Šešelj došao glave advokatu.

-To je bio povod da se ubije Dragoslav Miša Ognjanović. Iza ubistva stoji Nebojša Stefanović, a ubistvo je organizovala Dijana Hrkalović- rekao je Šešelj i stavio se na raspolaganju ministru policije. 

Da podsetimo ubistvo poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, koji je u julu 2018. izrešetan u blizini svog stana na Novom Beogradu, još uvek nije zvanično rasvetljeno niti su ubica ili mogući nalogodavac privedeni pravdi.

Ubistvo je tako već u prvim satima istrage povezano sa ratom dva crnogorska kriminalna klana, škaljarskim i kavačkim, koji je baš te 2018. odneo najviše žrtava u krvavim obračunima koji su se mahom događali na beogradskim ulicama. Ognjanović je označen kao advokat „škaljaraca“, koji je to postao posredstvom svog starog klijenta i njihovog odbeglog saradnika Luke Bojovića, a kog je Ognjanović uspešno odbranio  svih optužbi za najteža krivična dela pred srpskim sudovima.

Pogledajte prilog šta je Vojislav Šešelj tačno rekao o svemu od devetog minuta (8,59)..ucentar.rs

foto: printskrin/MUP/MO

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar