U ovoj kući je žena UBILA muža ratnog veterana u selu Sepci kod Rače (EKSKLUZIVAN FOTO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Žena Ljiljana P (68) drvenom motkom brutalno je ubila vanbračnog supruga Dobricu P (70) pretpostavlja se u toku jučerašnjeg dana.  

Prema informacijama iz istrage, krvavi pir dogodio se u selu Sepci u opštini Rača.

Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo…

Za sada nisu poznati razlogi svirepog ubistva, ali ono što se sa sigurnošću zna je da je žena vanbračnom suprugu nanela više udaraca u predelu glave, od kojih je Dobrica M. preminuo na licu mesta.

Kako se saznaje, Ljiljana P. je uhapšena i njoj je određeno zadržavanje.

U selu Sepci kažu da se radi o socijalnim slučajevima . Meštani su pomagali koliko su mogli. 

-Pokojni Dobrica je bio iz veoma siromašne porodice i sam je čitavog života bio siromašan. Bio je narušenog zdravlja, ratni je veteran iz Vukovara. Njegov otac Đoka kojeg su zvali Vrkula pravio je štapove i prodavao po vašarima. Sa Ljiljom se doselio u Sepce Polje nakon što mu je, nezvanično na prevaru

komšija Ljubiša Karić

direktor zadruge oteo parcelu na kojoj je živeo. Dobrica i Ljilja su živeli jako siromašno ali pošteno. Dobrica je čistio seoska groblja i od toga su se izdržavali. Verovatno je uzrok tragedije upravo to siromaštvo koje verujem više nisu mogli da izdrže pa su jednostavno pukli“, kaže meštanin Sepca Ljubiša Karić čije je imanje na drugom kraju sela. Kaže da ne može da pretpostavi motiv ubistva. 

„Na fotografijama se vidi da su imali par leja bašte, malo paprike, kupusa i paradajz. Borili su se za život kako su znali i umeli a čini mi se da je zatajio Centar za socijalni rad. I nije tačno da su bili alkoholičari kako se priča. Oni nisu imali ni za hleb“, tvrdi Karić i dodaje da su po veknu hleba dobijali svaki dan od Slavka Janića koji živi u blizini. Navodno su u zamrzivaču imali oko 300 vekni koje su čuvali za zimu. 
I drugi meštani potvrđuju da su zatajile socijalne službe.
-Nesposobni su bili za rad i socijalni slučajevi oboje, zapostavljeni od socijalnih službi. Živeli u bedi i od milosti ljudi koji su im pružili koliko su mogli. Tužno je što je čovek bio na ratištu 90-tih a nije imao ni socijalnu pomoć i to je epilog ovoga što se dogodilo- komentariše D. N iz ovog sela. 


ucentar.rs foto: ucentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar