Kragujevčanin u vrhu SRS, završio dva fakuteta skoro sa desetkom

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dugogodišnji član Srpske radikalne stranke, mladi Kragujevčanin Saša Tucaković izabran je za člana Centralne otadžbinske uprave i za člana Predsedničkog kolegijuma Srpske radikalne stranke, saopštila je SRS.
Tucaković je diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu sa prosečnom ocenom 9,91. Nakon završenog Pravnog fakulteta, zasniva radni odnos na istom Fakultetu u zvanju saradnika u nastavi na užoj naučnoj oblasti rimsko pravo. Uporedo je studirao i Filološko – umetnički fakultet na kom je trenutno apsolvent na katedri za klavir sa prosečnom ocenom 9,19.
U svom obraćanju na sednici Centralne otadžbinske uprave je istakao da će se neprikosnoveno zalagati za izgradnju zdravog sistema u državi sa posebnim akcentom na vladavini prava, jednakim šansama, socijalnoj pravdi i uopšte za odbranu interesa srpskog naroda, sve u skladu sa Programom Srpske radikalne stranke. Posebno je istakao da će se uhvatiti u koštac sa problemima u Gradu Kragujevcu i da će raditi na jačanju Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Kragujevcu, kaže se u saopštenju stranke.ucentar.rs foto: privatna arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar