KREĆE HAOS! Funkcionerka SNS iz Topole tereti uhapšenog D.M.- zbog napada!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Novi koordinator Srpske napredne stranke u Topoli Danijela Damjanović podnela je krivičnu prijavu za napad protiv nedavno uhapšenog D.M (41), funkcionera Bolje Srbije i jednog od glavnih operativaca ove stranke u varošici pod Rudnikom.

Danijela Damjanović…

Ovo je Damjanovićka potvrdila u ekskluzivnoj izjavi za UCENTAR. 

-D.M sam prepoznala po fotogafijama posle njegovog hapšenja. I podnela prijavu- izjavila je kratko ona.

Prema krivičnoj prijavi koju je podnela neposredno posle incindenta „rekla je da ju je napalo nekoliko napadača pre nekoliko večeri“. 

Prema opisu  ona se oko ponoći vraćala u svom vozilu ka rodnoj kući svoga supruga u selu Šume, kada su je sustigla dva automobila. Jedan joj je preprečio put, a iz drugog se otvorio prozor kada joj je muškarac rekao „K… vrati se za Beograd, sledeći put se nećeš lepo provesti“.. Usledile su i sestističke poruke i pretnje da će biti pretučena. 

Posle toga automobili su se udaljili. Prema opisu jedan auto je bio punto, a drugi nije mogao da se identifikuje, ali je reč o limuzini staroj preko 10 godina. 

Inače, u Boljoj Srbiji kažu „da je reč o političkom progonu i brutalnoj osveti pošto je Topola jedina varošica gde je SNS izgubila vlast u Srbiji i da se radi o montiranim procesima u kojima učestvuju sudstvo i policija“. 

D.M je nedavno uhapšen u korupcionaškoj aferi sa nanogicama, kada je pored njega uhapšen još jedan odbornik Bolje Srbije iz Topole. 

Inače, politička kriza u Topoli traje još od izbora, a skupštinsku većinu je bukvano određivao jedan glas.ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar