„KO se hvali ko se tali“- TRANSKRIPT razgovora uhapšenog I.M. budite uz UCENTAR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Objavljivanje snimka razgovora uhapšenog činovnika Ministartsva pravde M.I. (37) iz Kragujevca u kome N.N. ženskoj osobi iznosi „tajne“ iz kragujevačkog pravosuđa napravio je opšti haos u centranoj Šumadiji.

Na zahtev velikog broja čitaoca u nekoliko nastavaka prenećemo TRANSKRIPT razgovora koji je tektonski poremetio ovdašnje prilike… 

Inače, pre dva dana pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su M. I. (37), odgovorno lice jednog odeljenja pri Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela primanje mita, zloupotreba službenog položaja i trgovina uticajem, kao i Ž. V. (43), D. M. (41) i G.Đ. (57) koji se terete za krivično delo davanje mita.

Kako se sumnja, M. I. je od Ž. V., D. M. i G. Đ., koji su osuđeni na kazne kućnog zatvora i mere pritvora, uslobodu kretanja. 

Međutim, UCENTAR je došao u posed ekskluzivnog snimka u kome se pominju mnogi ljudi iz ovdašnjeg sveta pravosuđa i kriminala. Pa čak i ozbiljna krivična dela koja su navodno zataškana. Uz opasku da ne ulazimo u istinitost nvoda koje uhapšeni činovnik Ministartsva pravde iznosi obajvjujemo transkript razgovora koji možete poslušati na kraju teksta.

 

BUDITE UZ UCENTAR…. USKORO… 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar