„Kome da se obrate građani Beloševca u Kragujevcu?“-pita SSP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

-Vapaji stanovnika ulica Gustava Krkleca i Nedeljka Čabrinovića u naselju Beloševac nisu milozvučni lokalnoj vlasti. Rešavanje osnovnih komunalnih pitanja kažu (ignorisanjem) nije prioritet za njih. Poruka je da 21. vek ne obavezuje na civilizacijske norme ni u gradu, a ni tri kilometra od centra grada- saopštila je stranka Slobode i pravde iz Kragujevca.

Oni se pozivaju na „izjave stanovnike Beloševca da su u više navrata, godinama i neumorno se obraćaju različitim institucijama. Od Mesne zajednice, JKP Vodovod i kanalizacija, preko brojnih opštinskih službi, ali da nisu nailazili na saradnju, razumevanje, pomoć“.

-Moguće da nevešto usklikuju pred pomenutim vratima bez jedinog bitnog argumenta – ulaznice (partijske knjižice). Pomenute ulice nalaze se na prilično strmom terenu, nisu asfaltirane i nemaju kišnu kanalizaciju. To za posledicu ima da se kamen kojim se put povremeno nasipa spira, osipa čime je otežano kretanje kako ljudi, tako i automobila. Šahte fekalne kanalizacije su iznad nivoa puta (usled spiranja kamena), dok se put nakon padavina urušava u obližnji kanal. Kako kiša utiče na konzistentnost puta, iz godine u godinu on je sve uži, toliko uzak da je trenutno nemoguće mimoilaženje dva automobila. Uverili smo se i u nesnosan smrad koji se iz kanala širi, a sam sadržaj koji kroz njega prolazi potencijalno je leglo zaraze- kaže se u saopštenju SSP i naglašavaju da su „nakon brojnih bezuspešnih obraćanja nadležnima, stanovnici ovih ulica obratili su se nama za pomoć“.

-U ime sugrađana, Stranka slobode i pravde pita kada će problemi ulica Gustava Krkleca i Nedeljka Čabrinovića biti rešeni i da li je razlog nerešavanja ovog problema taj što su se građani za rešenje obraćali institucijama, a ne vladajućoj stranci? Da li je opravdano mišljenje koje vlada među građanstvom, a to je uverenje da je SNS jedina adresa gde je moguće rešiti problem?- kaže se u saopštenju SSP.ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar