novi SKANDAL u Topoli: Inspektor MUP u društvu uhapšenog i osuđenog funkcionera

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Redakciji u CENTAR dostavljena je fotografija na kojoj su inspektor MUP Srbije iz Topole Milutin Rakonjac neposredno pre hapšenja Dragana Manojlovića, jednog od najuticajnijeg funkcionera Bolje Srbije opušteno sedi u bašti restorana na Oplencu i to u vreme dok su ga „operativno radili“ BIA i MUP.

Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju..

Dragan Manojlović je uhapšen nedavno u akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu. 

Tada je uhapšen  i  M. I. (37), odgovorno lice jednog odeljenja pri Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela primanje mita, zloupotreba službenog položaja i trgovina uticajem. 

Kako se sumnja, M. I. je od Manojlovića koji je osuđen na kaznu kućnog zatvora i mere pritvora, uzimao novac da ne izvrši kontrolu sprovođenja određenih mera uz primenu elektronskog nadzora, kao i da ne obavesti nadležne organe o njihovom kršenju naloženih mera, čime im je omogućio slobodu kretanja.

Inače, u utorak inspektor Rakonjac prima svečanu nagradu od Skupštine opština Topola u kojoj vlast upravo drži Bolja Srbija. 


ucentar.rs

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar