„Gde trošite lovu“!?- nezgodna pitanja za opštinsku vlast u Kniću iz SSP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kako se došlo do odluke da za našu opštinu nije prioritet izgradnja vrtića za potrebe proširenja kapaciteta Dečje ustanove ,,Cvetić“ već rekonstrukcija manje prioritetnih ustanova Kulturnog centra, zgrade opštine Knić i ,,lažne,, policijske stanice u stambenoj zgradi!-pitaju se u  SSP Knić. Oni smatraju „da je u toku veštačko trošenje budžetskih para poreskih obveznika kroz materijal i troškove rada“.  I to, kako kažu potkrepljuju sledećim činjenicama.

-1. Rekonstrukcija objekta zgrade opštinske Uprave je okvirno koštalo oko 15.000.000 dinara. Na zgradi na kojoj su zidovi debljine oko pola metara pune cigle utrošena je kamena vuna koja je strahovito skupa i nepotrebna na takvom objektu. Iz priloženih slika vidite da je samo posle nekoliko meseci ispucala!
2. Na delu objekta mesne zajednice Knić je umesto jednog ulaza sada dodato još dva,što je suprotno svakoj zdravoj logici!
3. Na delu zgrade Kulturnog centra postavlja se takođe kamena vuna na zidovima od pola metara!
Milioni dinara za gradjane bespotrebnih troškova, za decu predškolce baraka za smeštaj i odrastanje, a za nekog dobar profit? U ,,lažnoj,, policijskoj zgradi opstina je takođe potrošila milione, iako je rukovodstvo znalo da tamo po Zakonu ne može preći takva specifična služba-kaže se u saopštenju SSP iz Knića.ucentar.rs foto: privatna arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar