STRAŠNO! Tužioci u Kragujevcu imali saznanja o detaljima iz transkripta još 2018!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Posle objavljivanja transkripta i snimka razgovora nedavno uhapšenog činovnika Ministarstva pravde i N.N. ženske osobe našoj redakciji obratio se Ivan Suvačarević, diplomirani ekonomista i privatni preduzetnik iz Kragujevca, čiji se slučaj pominje. Njegovo reagovanje prenosimo integralno: 
 
„Iako sam poznat kao borac za prava dece i dalje sam u kandžama kriminala kragujevačkih moćnika, poslodavaca javnih institucija u Kragujevcu.  Još jedan od dokaza je prošlonedeljni explicitni snimak koji je UCENTAR objavio, a koji pokazuje umešanost državnog revizora u kriminal i koji se pojavio na moju sreću ili nesreću u ovom trenutku. Izazvao je buru u Kragujevcu i dokazao sve moje tvrdnje o kojim govorim godinama unazad. 
Sada tužioci specijalnog odelja za organizovani kriminal iz Kraljeva su ponovo na testu, da li će osuditi trgovinu i zloupotrebu službene dužnosti pojedinih lokalnih moćnika ili ćeš ih i dalje štititi… 
U prvom pokušaju su ZAŠTITILI lokalne kriminalce, koji su trgovali uticajem i koji su zloupotrebili svoj službeni položaj, tačnije kako se priča po čaršija „vrana vrani ne vadi oči“, „nema ništa od toga, štite svoje prijatelje“. 
Naime, zamenik javnog tužioca  je saslušala uzbunjivače Centra za socijalni rad u prisustvu lokalnog advokata iz Kraljeva, uz prisustvo predsednika advokatske komore Srbije i još dva advokata iz Beograda, ali nije sačinila službenu belešku tok oktobra 2018. godine iz razloga jer je već u tom trenutku mogla da da nalog da se saslušaju svi koji su umešani u kriminal i da se podigne optužbi predlog. (dokazi su bili ispred nje). 

Kazna za takvo delo po zakonu RS je od 2 do 6 godina zatvora… Slučaj je prebacila na svog zamenika Nenada Nikolić, koji je sve to lepo čuvao pune dve godine i na kraju odbacio

Suvačarević govori na protestu

krivičnu prijavu bez da je saslušao mene kao podnosioca Krivične prijave i da je saslušao službena lica u svojstvu uzbunjivača, a koja su govorila kako i na koji način se trguje uticajem, kako se namešta predmet u Centru za socijalni rad. 

Već  pune tri godine tužioci ćute i žmure nad korupcijom i kriminalalom pa se postavlja logično pitanje: 
Koja je njihova uloga? 
Zašto postoje? 
Za koga rade? 
Državna revizorka Jelena Todosijević, pravi haos u Kragujevcu a tužioci i dalje ćute…. 
Satanizacija moje porodice i mene od Jelene Todosijević i lokalnih moćnika iz Kragujevca je odavno postala test moje izdržljivosti i snage da ne reagujem onako kako bi reagovao svaki čovek već da budem smiren i strpljiv i da čekam da pravda i istina izađu na površinu a izašli su i to odavno… 
Umesto zaštite deteta od suda i Centra za socijalni rad, osetio sam sav besmisao suda a na čijem čelu se nalazi Zoran Ilić, štiteći život deteta da ne odrasta pored silovatelja , da ne živi u lažima i nasilju, dospeo sam u situaciji da se meni  sudi  jer sam stao na stranu pravde, istine i struke a koja potvrđuje suprotno od onoga što donose pojedina rešenja suda i Centra za socijalni rad“.. 
 
nastaviće se….


ucentar.rs foto izvor: Timerobber.wordpress.com
 
 
 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar