„Još nismo doneli odluku o sporazumu sa Keljevićem“- odgovorilo tužilaštvo u Kragujevcu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„U konkretnom predmetu još nije doneta javnotužilačka odluka“ !

Odgovor OJT i pitanje UCENTAR

Ovo je odgovor Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu na pitanje redakcije UCENTAR da li je postignuta nagodba sa Antonijem Keljevićem, biznismenom iz SAD povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila 18. juna kod Arsenalovog stadiona u Kragujevcu. 

Tom prilikom slupan je „ferari“ vredan 170 hiljada evra, a upravo zbog toga vest koju je prvi naš portal objavio bila je tema broj jedan u srpskoj štampi. 

 

Antonije Keljević..

Sam slučaj izazvao je mnogo kontroverzi i glasina u Kragujevcu. Isprva vozač je pobegao sa lica mesta, a navodno se prijavio jedan od direktora iz Keljevićeve firme da je on vozio. Pričalo se i pisalo u medijima da se u „ferariju“ nalazila i jedna ženska osoba, kao i da je vozač mislio za vozilo Hitne pomoći pod rotacijom- da je reč o policiji! 

Ostali samo dugmići…

Naposletku, pronela se i vest da se Keljević sam prijavio i da je ponudio nagodbu Osnovnom javnom tužilaštvu, preciznije tužiocu Gordani Milenković koja vodi predmet. Ponuda je da za sporazumno priznanje krivice Keljević uplati određenu sumu u humanitarne svrhe i nadokandi svu materijalnu štetu koja je nastala prilikom saobraćajne nesreće. U odgovoru Osnovnog javnog tužilaštva ujedno je u neku ruku potvrđeno da postoji ponuda o sporazumnom priznanju krivice. 

Inače, isti „ferari“ viđan je kako glavnim kragujevačkim ulicama prolazi velikom brzinom danima pre udesa. 

-nastaviće se…ucentar.rs

foto: prinskrin/DM/FB

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar