Na današnji dan rođena je LEPA ŠUMADIJA- portal koji je oduševio Šumadiju i Srbiju!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Na današnji dan pre tri godine pokrenut je projekat Lepa Šumadija!  U svom trogodišnjem radu objavli smo preko 20 hiljada fotografija iz centralne Srbije u želji da spojimo „savremeno i tradicionalno“, pokrenuli portal i stranicu koju sa profilima prati ukupno 26 hiljada ljudi… 

Organizovali smo i Izbor za najlepšu mamu u Šumadiji na kojoj je pobedila Ana Spasić, majka sedmoro dece iz Kragujevca, a akcija je oduševila celu Srbiju i gotovo sve nacionalne medije koju su nam dali podršku. 

Pomagali smo koliko smo mogli, promovisali pored nestvarnih lepota Šumadije i humanitarne akcije, projekte… 

Ana Spasić sa decom..

Facinantno deluje činjenica da se NIKO, ali niko od šest opština Šumadijskog okruga nije zainteresovao za projekat, iako svaka od njih ima kojekakve parazitske turističke organizacije, službe i ostale ćumuze za udomljavanje partijskih kadrova!

Kada je pokrenut  UCENTAR o kome je danas posle samo 15 meseci postojanja izlišno i govoriti – svi resursi stavljeni su u promociju ovog „narodnog portala“. Po prvi put saopštavamo da je reč o najviše puta hakovanom portalu koji je od strane FB kažnjen zabranom promocije zbog prijava biseksualca Boža Vreća i zbog naslova da je Ratko Mladić heroj. 

Važno je znati da se portal LEPA ŠUMADIJA vraća na velika vrata uskoro.. 

U toku je registrovanje narodnog pokreta pod tim imenom, redizajn sajta, novi projekti, a Lepa Šumadija svoje stranice na društvenim mrežama vratiće svom prvobitnom cilju, pošto je UCENTAR preživeo sve napade i sledi mu velika medijska kampanja. 

Zato šaljite Vaše priče, fotografije, sve ono što mislite da je vredno objavljivanja i promocije. 

Hvala svima koji sarađuju sa nama. 

 VAŠA

Lepa Šumadijaucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar