-Upoznavanjem sa privrednicima i njihovim poslovanjem upoznajemo se sa problemima sa kojima se oni susreću  i, na neki način, stvara se bolja slika kako možemo da im pomognemo da ih prevaziđu, a što je u nadležnosti lokalne samouprave, rekao je gradonačelnik Dašić.  Kragujevac kao i bilo koji drugi grad bilo gde na svetu upravo zavisi od svoje privrede a na nama jeste da im pomažemo i ojačavamo što je više moguće. Što je bolje kragujevačkim privrednicima bolje je i Kragujevčanima, poručio je gradonačelnik Dašić.

Dragan Tomić, vlasnik i generalni direktor kompanije Škoda-Tomić auto kaže da se podrškom lokalne samouprave i države stvaraju ambijent i preduslovi za što uspešnije funkcionisanje firme i njeno  poslovanje.

Tomić auto 034 d.o.o. jedini je ovlašćeni prodajno- servisni centar za Škoda automobile na području Centralne Srbije. Izgrađen je  i opremljen u skladu sa najnovijim standardima ove marke vozila. Auto centar Škoda, koncipiran je tako da objedini paletu kompletnih usluga koje pruža klijentima, od odabira novog automobila, do samog održavanja i servisiranja. Auto centar raspolaže originalnim Škoda alatima, rezervnim delovima i opremom sa kompjuterskom dijagnostikom.izvor i foto: ISSKG

ucentar.rs