Bomba: dr Branislav Nestorović se kandiduje za gradonačelnika Beograda!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Pedijatar, pulmolog dr i alergolog dr Branimir Nestorović kandidovaće se na budućim beogradskim izborima, saznaje ekskluzivno Ucentar.
Prema za sada nezvaničnim informacijama u toku je formiranje pokreta čiju okosnicu čine antivakseri, odnosno protivnici vakcinaciije protiv covida19, ali i modela ustaljenog lečenja protiv ove bolesti. Na njihove glasove računa u trci za gradonačelnika na beogradskim izborima sledeće godine. Prema procenama analitičara Nestorović može da računa čak oko 15-ak odsto podrške s obzirom na trenutno raspoloženje kada je u pitanju vakcinacija u Srbiji.

Naslov u Blicu upravo objavljen…

Time bi napravio pravi haos na inače neizvesnim izborima u glavnom gradu Srbije. Inače, simptomatično je, kažu naši sagovornici da se na udaru i opozicionih i režimskih medija u središtu našao upravo pomenuti doktor od kada se tu i tamo čuje vest o njegovoj kandidaturi.

Ostaje nepoznanica da li će se pokret antivaksera, kako ih već zovu u određenim krugovima pojaviti i sa listom kandidata za odbornike za gradski parlament u Beogradu na izborima 2022. 
Dr Nestorović rođen je u Beogradu 1954. godine.  Bio je načelnik Službe pulmologije i alergologije u Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“ u Beogradu i redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.
Poznat je po svojim kontraverznim stavovima po pitanju vakcinacije i lečenja od korone u odnosu na zvaničnu medicinu.


ucentar.rs foto:printskrin/TVPrva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar