Odložena Skupština Srpske napredne stranke – održaće se od 11. do 14. novembra

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Aleksandar Vučić rekao je posle sednice Predsedništva SNS-a da se Skupština stranke pomera za tri nedelje zbog loše epidemijske situacije. Održaće se od 11. do 14. novembra.

Vučić je rekao novinarima da ne želi da održavanjem skupštine naprednjaka ugrozi zdravlje bilo koga, jer se, kako je ocenio, do tada očekuje bolja slika.

Vučić je istakao da u SNS žele dodatno da rade na programskim dokumentima, jer su uvereni da će SNS u budućnosti imati najveću ulogu u oblikovanju života građana i zemlje.

Želimo da pred građane izađemo ne sa demoagoškim floskulama, već sa programom i planom do 2030. godine, vrednostima i pricipima za koje se zalažemo, rekao je Vučić.

Rekao je da će se skupština stranke održati od 11. do 14. novembra u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu, dodavši da očekuje da će se 13. doneti odluke uz 4.000 delegata.

Kako je ocenio, to će biti veliki skup koji će začiti početak primene novog programa stranke i uvođenje novih ljudi.

„Borba protiv koronavirusa, borba za život ljudi, dalji ekonomski napredak, očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije i borba za energetsku bezbednost i povećanje standarda građana najvažnija su pitanja kojima ćemo se baviti“, naglasio je Vučić.

Vučić je rekao da su puštene rezerve gasa da bi se cena na tržištu spustila.

„Građani će imati dovoljno gasa i električne energije, neće biti restrikcija“, naglasio je Vučić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar