AUUU… Jovanović deklasirao Senića sa 6:1- ovaj uzvratio udarac i to- rakijom!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Rivalitet političara Dragana Jovanovića iz Bolje Srbije, koji trenutno drži vlast u Topoli i Aleksandra Senića, bivšeg koordinatora SNS iz Rače (koji je nekada držao vlast u Topoli) kulminirala je u jučerašnjem fudvalskom derbiju ekipa iz sela Svetlić kod Topole. 

Iako selo ima svega devedesetak kuća u vreme sveopšteg političkog rata formirana su dva fudbalska kluba- Proleter 1936, koji podržava Jovanović i Proleter 1922, koji podržava Senić. Pošto Svetlić sa dva kluba, a nema fudbalsko igralište derbi se održao u selu Donja Trnava. Ovaj derbi koji je VIŠE OD IGRE, pripao je Proleteru 1936 i to sa ubedljivih 6: 1. 

Težak poraz u ovoj geopolitičkoj borbi Aleksandar Senić je uzvratio maltene istog dana i to u centru Topole i usred Oplenačke berbe. Njegov otac Slobodan pobedio je u ocenjivanju najbolje rakije! Tako da je imao sa čim pred narod. Ovako, što kažu u Šumadiji ni nos ne bi smeo da pomoli od bruke. 

Na stranu što politički rat između Jovanovića i Senića ide do istrebljenja, podnose se krivične prijave, najbrutalnije prozivke, pa i uvrede… jučerašnji dan je bio nešto što je stvar ponosa i inata koji valjda samo Srbi imaju. 

I da ne zaboravimo- četvoro njih od šestoro koji su se kladili na pobedu domaćina u ovoj utakmici Opštinske lige Topola pogodilo je rezultat. Ostalo dvoje se kladilo na pobedu gostiju i na nerešen rezultat.

Ako se sve sabere i oduzme- fudbal i rakija izgleda da je ovaj poslednji jedini bio u pravu. ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar