EKSKLUZIVAN VIDEO: Kragujevac kao Avganistan- „teror“ komunalaca nad ugostiteljima

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Video snimak koji Ucentar ekskluzivno emituje nastao je sinoć u Glavnoj ulici u Kragujevcu u jedan sat i šest minuta iza ponoći. Na njemu se vidi dolazak komunalne insprkcije, komunalne milicije i sanitarne inspekcije sa jakim policijskim snagama- kao da se maltene nalaze u Kabulu. Kontrolisalo se sprovođenje epidemioloških mera propisane od strane gradskog Kriznog štaba prema kojima je rad ugostiteljskih objekata ograničen do jedan sat! 

Snimak su nam poslali roditelji dece koja su se spremala da krenu kući i po kojima je ovakav vid represije u najmanju ruku- nepotreban! 

-Sve može mnogo kulturnije, jednostavno neka država radi svoj posao niko nije protiv toga. Ali da dolazi po dvadesetak policajaca da bi se kontrolisalo radno vreme kafića, a imamo u Kragujevcu nerešeno ubistvo, nerešenu otmicu, pokušaje ubistva, tuče gotovo svaki dan, divljanje automobilima, jednostavno je smešno…- kažu u svom dopisu.

Na snimku se vide najmaje dva policijska automobila i kombi sa interventnom ekipom MUP-a.

U poslednja dva dana kafićima u Glavnoj ulici i Kragujevcu izrečeno je desetak novčanih kazni u visini od po 150 hiljada dinara.

Pogledajte snimak…  

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar