Novi detalji tuče u Kragujevcu: sve je ispalo zbog devojke. I pretučeni imao ekipu!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tuča koja se 24. septembra dogodila u Kragujevcu i čiji je snimak prvi objavio Ucentar.rs zgrozio srpsku javnost ima i drugu stranu priče. 

Kako saznajemo od naših izvora tuča dvojice mladića u prolazu kod poslastičarnice „Srce“ bila je zakazana. Sukob dvojice tek punoletnih tiejdžera izbio je zbog devojke. Ona je pokazala poruke da je navodno jedan od njih proganja, prvo su se posvađali telefonom, a onda i zakazali tuču. 

Ono što se ne vidi na snimku jeste činjenica da je sa prebijenim momkom u društvu bilo nekoliko njegovih drugova, a neki od njih su nosili i lance. Iznenadilo ih je prisustvo druge dvojice momaka koji su došli u pratnji tinejdžera koji je pretukao svog suparnika.

Brutalno prebijaje juče je imalo i reakciju policije. Privedena je osoba za koju se se sumnja da je nasilnik sa snimka. On je izjavio da se ne radi o njemu, a policija sem snimka nema nikakvih drugih dokaza, saznajemo nezvanično. Pretučeni mladić nije prijavio incindent, niti bilo ko od njegovih drugova koji su bili sa njim toga dana. 

Pogledajte snimak prebijanja… 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar