OBRAČUN kod OK kragujevačke Pošte-potukli se direktor i radnik!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Direktor Vranić

Danas je u kragujevačkoj pošti došlo do incidenta koji se pretvorio u fizički sukob regionalnog direktora Dušana Vranića i službenika Aleksandra Radosavljevića. U razgovoru sa akterima događaja došli smo do sasvim oprečnih informacija gde su i razmenjene međusobne optužbe o tome ko je izazvao nemili događaj. Prema tvrdnjama direktora Vranića, Radosavljević je inscenirao čitav događaj…

Radnik Radosavljević..

Bez saglasnosti kabineta ja nemam ovlašćenje da dajem izjave ali s obzirom da sam silom prilika i mimo svoje želje došao u ovu situaciju, rećiću vam ukratko… U toku radnog vreme čuo sam u hodniku nekakav žamor. Ispostavilo se da je jedan od kolega na neprimeren način izražavao protest, ne znam tačno zbog čega. Napominjem da zbog povrede kolena koristim štaku i da se zbog navedene povrede otežano krećem. Pošao sam da vidim o čemu se radi. Iz čista mira čovek je krenuo oštro na mene, počeo je da vređa i preti. Zamolio sam ga da se vidimo narednih dana ali to ga nije smirilo. Otišao sam sprat ispod kod kolege pravnika a nezadovoljni službenik je nastavio da me prati. Važno je reći da ja nisam konfliktima osoba, sa povređenom nogom pošao sam do parkinga gde me je čekao vozač. Sve vreme me je pratio“, opisuje incident regionalni direktor pošte Dušan Vranić i nastavlja..

Ovo je već za OKRUG

.„U jednom trenutku me je povukao za rukav, povređeno koleno je popustilo uz jak bol koji sam osetio. Lično mislim da se napadač uplašio da me je ozbiljnije povredio i pokušao je da se spašava tako što je odglumio da sam ga ja udario štakom.

Sve su zabeležile kamere, ima i nekoliko svedoka. Sa dodatnom povredom posle incidenta otišao sam u UKC gde su ponovo hteli da mi stave gips. Odatle sam otišao do MUP-a gde sam podneo krivičnu prijavu i to je praktično sve što o incidentu imam da kažem. Želim još i da vam se zahvalim na korektnosti jer ste pre objavljivanja teksta pozvali da se informišete iz prve ruke“, zaključio je svoju izjavu za UCENTAR, regionalni direktor pošte Dušan Vranić, jedan od učesnika današnjeg incidenta u tom državnom preduzeću.
Izjava koju smo dobili od službenika pošte Aleksandra Radosavljevića suštinski se razlikuje od one koju je dao Vranić.
„Pre nekog vremena imao sam moždani udar. Ovaj današnji stres me je posebno umorio i uznemirio tako da zaista ne mogu dugo da govorim. U svakom slučaju, sve što je direktor Vranić rekao nije istina izuzev u onom delu da ima povređenu nogu i da se koristi štakom. Sve što je rekao neka ide njemu na čast. Ni jednog trenutka ga nisam uvredio. Postoje kamere koje su sve zabeležile i gde će jasno moći da se vidi da me je Vranić udario i to nekoliko puta. U međuvremenu počele su spekulacije da su kamere spornog trenutka bile isključene. Taj scenario nije nepoznat, posebno ako se uzme u obzir da su kolege koje su videle ceo događaj i znaju šta da sam ja u pravu već upozorene na moguće posledice ako budu na mojoj strani. Ceo konflikt je zapravo i počeo tako što mi je u jednom trenutku Vranić rekao da ga moje zdravstveno stanje i moždani udar koji sam pretrpeo uopšte ne interesuje“, kaže u kratkoj izjavi Radosavljević koji i više sati nakon incidenta kaže da oseća bol i tegobe. Kao i Vranić i Radosavljević najavljuje da će pravdu potražiti na sudu i da nema nameru da odustane jer „ovakvo ponašanje rukovodećih kadrova jednostavno nije dopustivo“.

 

ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar