Počeli su kao preduzetnička firma 2001. godine. Ubrzan rast i razvoj tadašnjeg Mitela, ali i potrebe tržišta pred vlasnike su postavili nove zahteve, zbog kojih su uveli nove usluge u okviru svoje delatnosti i već 15 godina posluju kao privredno društvo koje danas zapošljava 58 radnika.

Grad Kragujevac je ponosan što ima ovakve privrednike. Komapanija Mitel Mont i njen vlasnik daju primer šta znači da kao čovek i domaćin uposlite veliki broj ljudi i brenete o velikom broju porodica. Kragujevcu je potrebno što više takvih kompanija, jer to naš grad čini jačim i boljim, kazao je gradonačelnik Nikola Dašić, izarzivši zadovoljstvo što je bio u prilici da razgovara sa vrednim ljudima i domaćinima. Kompanija Mitel Mont, u svojoj branši je u top 15 kompanija u Srbiji, i želim im da se već tokom našeg sledećeg zvaničnog susreta, dodao je gradonačelnik, svrstaju u u top pet.

Izvođenje radova na elektroinstalacijama osnovna su delatnost Mitel Monta, a tokom godina usluge su, pored ostalog proširili i na projektovanje, merenje i izdavanje atesta, održavanje elektro instalacija.

Uz zahvalnost gradonačelniku na poseti, vlasnik Miloš Mitrović je rekao da se kompanija Mitel Mont postepeno razvija i povećava broj radnika. Trudimo se da budemo što bolji. U Kragujevcu smo ističe, najbolji, a nadamo se da ćemo postati i u Srbiji. U ovoj kompaniji su dve generacije porodičnog vlasništva, a Mitrović se nada će ga njegovi sinovi koji rade u firmi naslediti.izvor i foto: IS SGK

ucentar.rs