Policijska uprava Kragujevac, Vatrogasno – spasilačka brigada i Zavod za urgentnu medicinu su službe koje su i večeras u pripravnosti i veliko mi je zadovoljstvo što sve odlično funkcioniše i ovom prilikom im se zahvaljujem na tome, istakao je Nikola Dašić.

Građani treba da cene posao kojim se ove službe bave i dati im podršku jer su večeras na radnom zadatku iako im je to u opisu posla. Sve službe koje smo večeras obišli važna su nam karika u lancu jedne države, kompletnog sistema u kome živimo i zahvaljujući tome građani su noćas bezbedni jer imamo službe koje mogu u svakom trenutku da reaguju, rekao je Nikola Dašić.

Želja svim građanima Kragujevca je da u narednoj godini ali i u godima koje slede postignu što više uspeha na svim poljima ali ono što je najvažnije jeste da svi budemo dobrog zdravlja. Grad Kragujevac je u prethodnom periodu puno gradio.

Želja je da nastavimo da gradimo kako bi Kragujevac opstao kao grad kranova i da na najbolji mogući način potvrdi status regionalnog centra, zaključio je Nikola Dašić.