Sportska hala ’’Gordana Goca Bogojević’’ jedan je od najvažnijih gradskih sportskih objekata i predstavlja srce sporta u Kragujevcu. Prošlogodišnje poplave potpuno su uništile parket  i bilo je potrebno da što pre otpočnemo sa rekonstrukcijom kako bi se ovaj važan sportski kapacitet vratio u upotrebu, kaže Predrag Stevović, član Privremenog organa grada Kragujevca. Trudićemo se da se radovi u najkraćem roku završe, dodao je on i istakao da je hala u Velikom parku ugostila brojna sportska takmičenja i druge manifestacije pored svakodnevnih trenažnih aktivnosti sportskih organizacija i klubova kao i rekreativaca. Za sanaciju parketa sportskog objekta opredeljena su sredstva u visini od preko dva miliona dinara, od kojih je 1,2 miliona dinara iz budžetskih rezervi grada. Deo sredstava za materijal obezbeđen je iz donacija a deo je od osiguravajuće kuće, rekao je Stevović. 

Veoma smo zadovoljni što se otpočelo sa rekonstrukcijom parketa u hali ‘’Gordana Goca Bogojević’’ u Velikom parku a naročito zbog toga što ćemo je još malo utegnuti i srediti, budući da se od izgradnje 2009. godine nije ulagalo, kaže Ivan Milošević iz SPD Radnički. Nadamo se da će do druge polovine marta radovi biti gotovi jer će renoviranjem ovog sportskog objekta, posle 15 godina, i mladi i stariji sportisti i rekreativci imati kvalitetnije uslove za rad i treninge.

U hali “Gordana Goca Bogojević” održane su mnogobrojne sportske, kulturne, zabavne i sajamske manifestacije. Ukupna površina hale je 1.489 metara kvadratnih metara i ima sve što je neophodno za profesionalne sportiste i rekreativce. Teren površine nešto više od hiljadu kvadrata i pokretne tribine zadovoljavaju sve uslove za održavanje sportskih takmičenja.