Poveži se sa nama
Admiral

fokus

Bijelo dugme uživa u kultnoj kafani “Biblioteka kod Milutina” pre večerašnjeg nastupa na Arsenal Festu

Published

on

Poznati bend „Bijelo dugme“, predvođen Goranom Bregovićem, koji će večeras nastupiti na Arsenal Festu u Kragujevcu, odlučio je da iskoristi slobodno vreme pre koncerta za uživanje u domaćim specijalitetima. Članovi benda su ručali u kultnom restoranu „Biblioteka kod Milutina“, gde su se opustili i pripremili za večerašnji nastup.

Biblioteka kod Milutina“ je poznata po autentičnoj atmosferi i vrhunskim jelima, što je privuklo i slavne muzičare.

Goran Bregović i članovi „Bijelog dugmeta“ su se rado fotografisali sa obožavaocima i osobljem kafane, stvarajući tako nezaboravne uspomene za sve prisutne.

Večerašnji nastup „Bijelog dugmeta“ na Arsenal Festu obećava spektakularan provod za sve ljubitelje njihove muzike.

Bend će izvesti svoje najveće hitove, a posetioci festivala mogu očekivati energičnu i nezaboravnu svirku.

Kragujevac je večeras mesto gde će se spojiti vrhunska muzika i nezaboravna atmosfera, a „Bijelo dugme“ će svojim nastupom sigurno oduševiti publiku.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fokus

BILJANA ILIĆ STOŠIĆ NAČELNICA ŠUMADIJSKOG OKRUGA JOŠ ČETIRI GODINE

Published

on

By

Biljana Ilić Stošić, načelnica Šumadijskog upravnog okruga od 1. jula 2016. godine, prema nezvaničnim saznanjima od izvora bliskog upravi, nastaviće da obavlja ovu funkciju i u naredne četiri godine, što će biti njen treći mandat.

Podsetimo, Biljana Ilić Stošić postavljena je za načelnicu Šumadijskog upravnog okruga sa sedištem u Kragujevcu i na tu dužnost je stupila 01. jula 2016. godine. Dobila je poverenje za još jedan mandat, te će Ilić Stošić ostati na ovoj funkciji i u narednom periodu.

Biljana Ilić Stošić rođena je 25. 03. 1964. godine. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu, gde je stekla zvanje profesora filozofije i sociologije. Takođe je diplomirala na Fakultetu političkih nauka i stekla zvanje diplomiranog politikologa.

Radila je kao profesor etike i filozofije u Medicinskoj školi „Sestre Ninković“ u Kragujevcu. Takođe je bila poslanica u Skupštini Republike Srbije i član Odbora za lokalnu samoupravu.

Continue Reading

fokus

EVO ko je NOVI DIREKTOR Energetike: Čovek BEZ afera, koji je obavljao brojne značajne funkcije. ODLIKOVAN od strane VLADIKE Jovana

Published

on

By

Aleksandar Lazović, postavljen je za novog direktora kragujevačke Energetike. Do ovog trenutka je obavljao funkciju šefa odborničke grupe SNS u skupštini grada Kragujevca.

Aleksandar Lazović, koji se proteklih godina našao na brojnim bitnim funkcijama od vitalnog značaja za funkcionisanje grada, sada se našao na funkciji direktora neizmerno značajnog preduzeća, kragujevačke Energetike.

Diplomirani ekonomista bez mrlje u karijeri rodjen je 1988. godine, pored toga što je diplomirao ekonomiju na državnom fakultetu Lazović je i vrsan sportista, nosilac crnog pojasa u karateu. Oženjen, otac dvoje dece.

Lazovića je takodje, Episkop šumadijski gospodin Jovan na praznik Svetog Teodora Tirona, u istoimenom hramu u Velikim Pčelicama, odlikovao ordenom Svetih novomučenika kragujevačkih.

Pored brojnih bitnih funkcija u okviru JKP Šumadija, Šumadija sajma, Parking servisa Kragujevac, on je u prošlom skupštinskom sazivu kako smo već napomenuli bio i šef kabineta gradonačelnika Nikole Dašića.

Bio je takodje i odbornik u skupštini grada Kragujevca dugi niz godina.

Lazović je opet napominjemo, označen kao čovek bez mrlje u karijeri čime se retko ko može pohvaliti.

Brojni sagovornici portala Ucentar smatraju da je Lazović idealan za poziciju direktora Energetike uzevši u obzir njegovu biografiju i evidente organizacione sposobnosti.

Ucentar

Continue Reading

fokus

KARTE SU PODELJENE: Evo ko će se naći na NAJBITNIJIM FUNKCIJAMA u Kragujevcu

Published

on

By

Redakcija portala Ucentar mesecima izveštava o svim promenama koje se dogadjaju u kragujevačkim preduzećima. Pogotovo vezano za promene rukovodilaca koje je najavio gradonačelnik Nikola Dašić a do kojih je došlo iz više razloga koje smo razmatrali u prethodnim tekstovima.

LETI PERJE u Kragujevcu – DAŠIĆ meša KARTE!

Danas su u Kragujevcu ,,pljuštale“ ostavke, ali to sve očigledno sa ciljem da bude ispoštovan nov raspored u javnim preduzećima i na drugim značajnim javnim funkcijama i to na način koji je najbolji za funkcionisanje grada.

Pljušte OSTAVKE u KRAGUJEVCU: Evo ko DANAS odlazi!

Kao posledica svega toga za novog direktora pozorišta postavljen je Aleksandar Štajn dosadašnji direktor Šumadija sajma koji je na ovo mesto došao umesto Mladena Kneževića.

Na čelo JKP Šumadija dolazi Miroslav Petrašinović, dok će prvi čovek Šumadija sajma biti Marko Vujnović dosadašnji direktor JKP Šumadija.

Velike PROMENE u Kragujevcu – Ko će biti NOVI direktor JKP Šumadija a ko Šumadija sajma?

Na mesto Maje Angelovske dosadašnje članice gradskog veća za komunalne delatnosti, dolazi Stefan Jovanović.

Stefan Jovanović podneo je ostavku na mesto pomoćnika gradonačelnika, gde se do sada nalazio.

Funkciju pomoćnika gradonačelnika za oblast urbanizma i prostornog planiranja u buduće će obavljati arhitekta Dušan Soković.

Uskoro opširnije…

Continue Reading

Najpopularnije