Connect with us
admiralskeigre

ekskluzivno

potvrđeno pisanje ucentar.rs: Glavni urbanista Nenković podneo ostavku!

Published

on

Kao štos smo danas ekskluzivno najavaili Glavni urbanista grada Kragujevca Aleksandar Nenković- podneo je ostavku na tu funkciju!

Na sutrašnjoj sednici gradskog parlamenta na predlog dobroničke grupe Srpske napredne stranke novi Glavni urbanista postaće- Ivan Marković, diplomirani inženjer arhitekture.

Marković je rođen 1977.godine u Jagodini. Na ovu funkciju dolazi  iz ODS „EPS DISTRIBUCIJA“ doo Beograd-Distributivno područje Kragujevac gde radi od marta 2015.godine kap samostalni stručni saradnik na poslovima vršenja stručnog tehničkog nadzora građevinskih radova na izgradnji, sanaciji, rekonstrukciji i održavanju poslovnih i EE objekata kao Odgovorni izvodač radova u Sektoru za planiranje i investiciie.

ucentar.rs



 

Continue Reading
2 Comments

2 Comments

  1. Bilja

    22/10/2020 at 9:29 pm

    Biografija Markovića je nekompletna fali deo :
    Ivan Marković smenjen sa mesta Predsednika Nadzornog odbora JP Urbanizam jer je izvršio kažnjivo delo trgovinu uticajem i zahtevao je od direktora Dragana Dunčića da mu zaposli ženu u tom istom preduzeću što je Dunčič i učinio. Za te zloupotrebe Agencija za borbu protiv korupcije je donela OPOMENU Dunčiću i navela Ivana Markovića kao funkcionera koji je trgovao uticajem. Posle čega je smenjen sa mesta Predsednika NO. Marković takodje ne ispunjava Zakonom o planiranju i izgradnji propisanih 10 godina iskustva sa urbanističkom licencom i nikada nije izradio ni jedan urbanistički plan. Njegov ulazak u politiku je isključivo da bi nameštao poslove tastu i njegovom privatnom birou, jer on sam nema ni jedan projektovan i izveden objekat u gradu Kragujevcu i strukom se bavi isključivo tako što popisuje oštećenja na zgradama EPSa. Gradonačelnik Dašić svoj mandat počinje sramno i postavlja totalnog autsajdera „popisivača oštećenja maltera na trafo stanicama“ da urbanistički uredjuje grad. SRAM TE BILO DAŠIĆU !

  2. Makarije

    23/10/2020 at 12:40 pm

    Smeniti kompletnu komisiju za planove……U njoj se nalaze trenutno predstavnici interesnih grupa

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

aktuelno

Katastrofa: ALARMANTNO STANJE na Kosovu. ZVUK SIRENA PARA UŠI. ( Ekskluzivno – Video )

Published

on

By

Prema informacijama koje su stigle do redakcije Ucentar granični prelaz Jarinje trenutno se nalazi u potpunoj blokadi.

Prema rečima našeg sagovornika, tranzit ljudi i automobila na teritoriji Kosova potpuno su onemogućeni već nekoliko časova.

Uživo sa Kosova.



Kako navode naši sagovornici, što se jasno vidi i na snimku do kog je stigla naša redakcija, sirene za uzbunu već izvesno vreme ,,paraju uši“ a ovaj gromki zvuk neprekidno potresa sever Kosovske Mitrovice većinski naseljen srpskim stanovništvom.

Građani su počeli da se okupljaju u centru Severne Mitrovice, a kako nezvanično saznaje „Kosovo onlajn“, narod će krenuti ka mestu Rudar kod Zvečana gde će postaviti barikade.

Građani se okupljaju, nezadovoljni uvođenjem mera reciprociteta, čija bi primena trebalo da počne noćas u ponoć, a koje podrazumevaju nepriznavanje ličnih karata Republike Srbije na prelazima.



Očigledno da se na Kosovu sprema nešto veliko i strašno, nadamo se najboljem kao i brzom smirivanju tenzija u Južnoj srpskoj pokrajini.



Ucentar nastavlja da izveštava o stanju na Kosovu. Uskoro opširnije o uzroku i posledicama sadašnjih sukoba.

Snimak uživo iz Severne Mitrovice.
Continue Reading

aktuelno

MEGAEKSKLUZIVNO: Nešto VELIKO se sprema. CEO DRŽAVNI VRH obišao KRAGUJEVAC.

Published

on

By

Prema ekskluzivnim informacijama koje su stigle do redakcije Ucentar u okolini Kragujevca dogodiće se nešto nesvakidašnje.


Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, u toku današnjeg dana veliki broj pripadnika vlasti i to najvišeg nivoa, našao se u srcu Šumadije.


Razlog za ovo okupljanje u Kragujevcu i okolini vezuje se za održavanje pokazne vežbe koja će se kako nezvanično saznajemo održati sutra 22.07.2022. na Gružanskom jezeru (Opština Knić – sa kojeg se Kragujevac i okolina snabdevaju vodom).

Na ovoj vežbi učestvovaće pripadnici MUP-a, i to sektora za vanredne situacije kao i pripadnici žandarmerije.

Uskoro opširnije.


Continue Reading

aktuelno

PROMENE I ROKADE: Evo ko je NOVI DIREKTOR STARAČKOG DOMA.

Published

on

By

Prema informacijama koje su stigle do redakcije Ucentar, došlo je do promene rukovodioca jedne od najznačajnijih ustanova socijalne zaštite u našem gradu.

Prema rečima našeg sagovornika, Jelenu Milovanović koja je na mestu direktora Gerontološkog centra Kragujevac već godinama, na ovoj poziciji zamenilo je ,,novo – staro“ lice.

Radanko Mirović, do pre dve godine je bio direktor kragujevačke Uprave za trezor, da bi se sada oprobao i na novom direktorskom mestu.

On će u buduće biti direktor Gerontološkog centra Kragujevac, ustanove koja već više od 100 godina vodi računa o odraslim i starim licima.

Već više od 50 godina nalazi se na adresi Kralja Milana IV 90, i prva je i najveća ustanova tog tipa u ovom delu zemlje.

Okolnosti pod kojima je došlo do ovih smena i promena za sada nisu poznate a mi ćemo uskoro opširnije izvestiti o ovoj temi.

Continue Reading

Najpopularnije